LVI-tuotetietopankki

Olkaa hyvä ja kirjautukaa sisään LVI-INFOport tuotetiedon hallintapalveluun.
Unohtuiko salasana?

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta, niin rekisteröidy.


LVI-tuotetietopankin hallintapalvelun sisäänkirjautumissivu

LVI-tuotetietopankki on sekä LVI-numerorekisteri että LVI-tuotetietorekisteri ja sisältää kaikki LVI-tuotteet, joille on myönnetty LVI-numero. LVI-tuotetietopankkia hallinnoidaan LVI-INFOport hallintapalvelun avulla. Myös rekisterinhoitaja käyttää tätä samaa palvelua LVI-numeroiden ja niiden yhteyteen liitetyn tuotetiedon ylläpitämiseen.

Tämän palvelun avulla voitte katsoa oman yrityksenne LVI-tuotteiden tuotetietoja. Voitte selata kaikkia niitä tuotteita, joille LVI-numero on myönnetty. Voitte tarkastella miten tuotteet on nimetty ja mitä tuotetietoa niihin on liitetty. Voitte myös päivittää tai lisätä tuotteittenne tuotetietoa sekä liittää niihin kuvia, ohjeita ja muita liitetiedostoja. Voitte myös hakea uusille tuotteillenne LVI-numeroita ja poistaa palvelussa olevat vanhentuneet tuotteenne.

Jos yrityksenne tuotteille on myönnetty LVI-numeroita ja haluatte ylläpitää niihin liittyvää tuotetietoa tämän palvelun avulla, voitte pyytää käyttäjätunnuksen ja siihen liittyvän salasanan. Näiden avulla voitte kirjautua palveluun ja aloittaa omien tuotteittenne tuotetiedon hallinnan.

Sisäänkirjautumisen jälkeen avautuu "Hakemukset" -osio. Tämän osion avulla voitte hakea uusille tuotteillenne LVI-numeroita. Tuotteet, joilla on jo LVI-numero löytyvät "Tuotehallinta" -osioon oletusnäkymästä. Voitte myös selata poistuneita tuotteita "Tuotehallinta" -osioon "Poistuneet" kohdasta. Lisätietoa palvelun käytöstä saatte LVI-Numero Oy:ltä lähettämällä yhteydenottopyynnön sivun alatunnisteessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos yrityksellänne on palveluun tarvittavat käyttöoikeudet, voitte kirjautua sisään palveluun teille toimitetun käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla.